Бразилія відома як гігант кавового виробництва. Це однозначний і очевидний лідер галузі, який створює приблизно третину всього обсягу цієї продукції (якщо точніше 25-35 % залежно від урожаю в конкр...
Імпорт кави й оптовий її продаж в Україні став останнім часом популярним напрямом діяльності. Цей продукт відрізняється високим попитом у будь-яку пору року і відносно невисокими ризиками збитків. ...
Щодня люди на планеті Земля випивають понад 400 млн. порцій кави. При цьому зазвичай відходи з кожної чашки просто утилізуються. Проте дбайливі господарі знають, наскільки корисна кавова гуща в різ...
Кава впливає на організм не завжди однозначно. Прихильники здорового способу життя нарікають на шкоду кофеїну, рекомендують його уникати. У такій ситуації багато хто вважає, що виходом є так званий...
Купівля кавоварки знаменує собою новий етап у житті будь-якої сім`ї і викликає радісне передчуття від можливості насолоджуватися улюбленим напоєм. Але у зв`язку з появою такого роду техніки виникає...
Продаж кави через інтернет – ніша, яка на перший погляд виглядає перспективно. У цьому разі можна збільшувати оберти поступово. Напрямок цікавий уже хоча б тому, що каву дуже люблять в Україні, і і...
Якщо ви підприємець-початківець і хочете торгувати кавою, вітаємо – це вигідний, цікавий бізнес. Інвестиції під час створення такого вузькоспеціалізованого магазину невеликі, а попит дуже високий....
Кава в Україні зводиться в культ, і її споживання нашим населенням з кожним роком дедалі помітніше збільшується в обсягах. Це один із пріоритетних продуктів, який до того ж не псується швидко при п...
В`єтнамці пристрасно люблять каву зі згущеним молоком. Якщо ви замовляєте каву в місцевому кафе, то за замовчуванням отримаєте напій 3 в 1. Так, є ще третій інгредієнт, але давайте по порядку.
Мокко – це напій на основі кави, молока й шоколаду. Але цим вашу креативність ніхто не обмежує і сміливо можна використовувати варіанти додавання різних інгредієнтів на свій смак: збиті вершки, мар...
Доппіо – це подвійне еспресо. Нічого складного. Головне, не переплутати його з американо, де еспресо розбавляється водою. Принципова відмінність доппіо в тому, що подвоюється кількість не тільки рі...
Флет уайт, він же флет вайт – це напій на основі кави й молока, створений у 1980-х. Його головна ідея: змішати ці два інгредієнти так, щоб міцність бадьорого компонента, хоч і пом`якшувалась продук...
Алкоголь у каву додавали ще з середини 19 століття… Принаймні та епоха зберігає про подібні експерименти письмові свідчення, яких не спромоглися залишити неандертальці. "Здавна на Русі" додавали в ...
Кава по-турецьки – це рецепт приготування, а не окремий вид зерен. Він підходить для тих любителів напою, що бадьорить, котрі хочуть досягти хорошого смаку з мінімальними зусиллями і витратами часу.
Кава по-віденськи – приклад рецепту для справжніх аристократів. І переконатись у цьому допоможе огляд історії її виникнення. Ну а далі ми торкнемося способів приготування і варіантів складу, у тому...
Баварська кава, яку роблять у спеціальних закладах професійні бариста, означає поєднання еспресо і шоколадного сиропу з додаванням лимона. Підсумковий продукт має високу калорійність, тому тим, хто...
Любителі кави відточували майстерність приготування напою в турці десятиліттями. Це давній і, можна сказати, класичний метод заварювання. Поширення напою по планеті і зростання його популярності ві...
Багато хто чув про те, що найдорожчою є кава з екскрементів. І це сувора правда, однак у зв`язку з цим фактом виникає кілька запитань: чому це так, з чийого саме посліду (і як) робиться, а також як...
До ароматизації розчинної кави люди сьогодні ставляться неоднозначно. З одного боку, це приємний бонус при вживанні улюбленого напою, що бадьорить. З іншого, деяких турбує велика кількість шкідливи...
Сучасна дійсність – це швидке життя, перекушування на ходу і, звичайно, швидка кава. Незважаючи на те, що рецептура виготовлення кавового порошку з`явилася ще на початку минулого століття, він чудо...
Каву любить багато хто, але не всі мають час приготувати напій із зерен. На допомогу приходить гранульована кава. Вона відрізняється добрим смаком, яскравим ароматом і простотою приготування, тому ...
Любителі натуральної меленої кави з України, схоже, втомилися обирати улюблену торгову марку. На полицях супермаркетів і магазинів переважають сорти посередньої якості та купажі з явним перебором р...
Щоб визначити ключові чинники правильного вибору сублімованої кави, корисно дізнатися про особливості технології виготовлення. Потім зосередимо увагу на тому, як відсіяти неякісний продукт і як під...
Вам необхідно увійти або створити обліковий запис
Збережіть товари у своєму списку бажань, щоб купити їх пізніше або поділитися з друзями.