Як правильно заварювати зелений чай

Зелений чай можна заварювати різними методами, з яких виділимо чотири найпоширеніші. Кожен з них має свої адепти, але наше завдання – просто познайомити вас з ними, а далі рішення за вами.

4448 переглядів

Кава з Бразилії: особливості, виробництво, найкращі види і сорта

Бразилія відома як гігант кавового виробництва. Це однозначний і очевидний лідер галузі, який створює приблизно третину всього обсягу цієї продукції (якщо точніше 25-35 % залежно від урожаю в конкр...

7248 переглядів

Імпортери і постачальники кави в Україні: секрети та принципи роботи оптовиків

Імпорт кави й оптовий її продаж в Україні став останнім часом популярним напрямом діяльності. Цей продукт відрізняється високим попитом у будь-яку пору року і відносно невисокими ризиками збитків. ...

10711 переглядів

Китайський молочний чай улун: цікаві факти, користь і шкода, тонкощі заварювання

Про китайський чай улун можна розповідати годинами. У минулій статті були викладені основні факти, а тепер ми торкнемося маловідомих. Який склад цього продукту і як це відбивається на його корисних...

24549 переглядів

Китайський чай улун: історія, особливості, класифікація та як вибрати

Улун – це якісний напівферментований чай, створений на основі високогірних сортів з Китаю. Орієнтовний (середній) рівень ферментації – 50 %. Вона робиться лише частково, тобто окисленню піддається ...

6503 переглядів

Чай матча: виробництво, види, користь, протипоказання

Останнім часом в Україні активно обговорюється новий для нашого споживача напій – чай матча. Продукт продається у вигляді листя, розтертого в порошок. У Японії, яка є основним постачальником продук...

27174 переглядів

Як використовувати кавову гущу: найкращі ідеї незвичайного застосування кавової макухи

Щодня люди на планеті Земля випивають понад 400 млн. порцій кави. При цьому зазвичай відходи з кожної чашки просто утилізуються. Проте дбайливі господарі знають, наскільки корисна кавова гуща в різ...

8868 переглядів

Чорний чай: вирощування, користь і шкода, найкращі сорти, правила заварювання

Чорний чай – один з улюблених напоїв приблизно 2/3 українців. Звичайно, у нас його вживають не так, як, скажімо, в Англії, але все-таки більшість сімей не може собі уявити день без цього напою як у...

2392 переглядів

Сухі вершки: особливості, користь, застосування та рецепти

Сухі вершки – це для багатьох із нас обов'язковий компонент у каві. Вони пом'якшують смак напою, що бадьорить, доповнюючи його новими гранями. Звісно, ​​щодо сухих вершків у багатьох із нас багато ...

24646 переглядів

Зелений чай: особливості, зберігання, властивості, найкращі сорти

Зелений чай – справжнє диво природи. Це скарб, який доступний кожному з нас, але, на жаль, дещо недооцінений. Його перевагу розуміють у Китаї, Японії та Індії, а в інших країнах поки що віддають пе...

5326 переглядів

Какао: властивості, застосування, рецепти

Какао, насамперед – це дерево. Тропічне дерево, з плодів якого видобувають шоколад і порошок, служить основою для приготування калорійного та зігріваючого напою з такою самою назвою. Іноді його ще ...

12844 переглядів

Індійський чай: сорти, види, як правильно вибрати і заварювати

Індійський чай по праву вважається одним з найкращих у світі. На наше щастя, його вирощують у величезних кількостях. За обсягом світового експорту Індія посідає друге місце після Китаю. Ну а що мож...

6301 переглядів

Цейлонський чай: усе, що потрібно знати про його класифікацію

Шри-Ланка – один із лідерів світової чайної індустрії, який має відмінну репутацію завдяки високій якості своєї продукції. Однак важливо розуміти, що цейлонському чаю складно дати якийсь універсаль...

16471 переглядів

Китайський чай: особливості вирощування, види і сорти, користь для здоров'я

Чай вважається винаходом китайців не випадково. Перші зі знайдених відомостей про вживання напою, що бадьорить і надихає на звитяги щодня, походять саме з Піднебесної. Спочатку листя з чайних дерев...

5405 переглядів

Посуд для чаю – для повного задоволення від церемонії

У чайній церемонії все має бути чудово, зокрема посуд. Зазвичай у цій сфері ми рівняємося на китайців, проте деякі інші народи також мають гідні уваги традиції та ритуали. Заварники, чашки, набори ...

6755 переглядів

Як приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах

Гарячий шоколад – ласощі для ласунів, що стали останнім часом доступнішими. Це раніше його могли спробувати лише багаті, але зараз усе змінилося. Тепер можна купити готові суміші, які залишається л...

151396 переглядів

Кава без кофеїну: користь і шкода

Кава впливає на організм не завжди однозначно. Прихильники здорового способу життя нарікають на шкоду кофеїну, рекомендують його уникати. У такій ситуації багато хто вважає, що виходом є так званий...

19291 переглядів

Як вибрати каву для кавоварки

Купівля кавоварки знаменує собою новий етап у житті будь-якої сім`ї і викликає радісне передчуття від можливості насолоджуватися улюбленим напоєм. Але у зв`язку з появою такого роду техніки виникає...

6605 переглядів

Чай для здоров'я - корисні властивості напою

За частотою споживання у світі чай посідає друге місце після води, обганяючи каву. Щодня людина випиває приблизно 3-4 чашки, а при посиденьках у душевній компанії можна випити й тижневу норму. Цей ...

8898 переглядів

Чай для схуднення і фітнесу

Виглядати на всі 100 хочеться чоловікам і жінкам у будь-якому віці. Один із головних чинників краси в нашій культурі – струнка фігура, здобути яку часто допомагає чай для схуднення. Якщо ви хочете ...

7244 переглядів

Чай: найкращі бренди і марки, виробники, сорти

Чай використовують, за деякими оцінками, уже понад 5000 років. Спочатку на рослину камелія китайська звернули увагу через тонізуючі властивості її завареного листя. Сьогодні чай п`ють, щоб зігрітис...

110308 переглядів

Трав'яні чай – корисні види, як заварювати

Трав`яні чаї, які приносять користь і бувають дуже смачними. Не варто вважати їх панацеєю від усіх хвороб, але те, що там є багато вітамінів, антиоксидантів та інших стимуляторів, не спростує навіт...

29190 переглядів

Ройбуш: африканський чай з корисними властивостями

Ройбуш – відносно новий на українському ринку продукт, проте це зовсім не вказує на його меншу цінність. Навпаки, враховуючи скептичне ставлення нашого населення до всього нового, можна наголосити ...

16766 переглядів

Іван-чай – трава, опис, корисні властивості

Вузьколистий кіпрій, відомий у народі як іван-чай – дуже популярна цілюща рослина. З давніх-давен його сушили, заварювали і застосовували як смачний та корисний напій. Народні цілителі використовув...

12638 переглядів
Товар додано до списку бажань