Torbafood
+38 (099) 002 34 00
 
Отзывы о магазине
График работы
Подписаться
0
0
Кошик замовлення
Меню
Каталог товарів
  • Акції та знижки
  • Доставка та оплата
  • Бренди
  • Статті
  • Новини
  • Контакти
    • Каталог
      • Растворимый кофе
      • Зерновой кофе
      • Молотый кофе
      • Чай
      • Цикорий
      • Горячий шоколад
      • Какао
      • Сливки
      • Шоколад
      • Приправы и специи
      • Брендированная продукция
      • Сахар в стиках
      • Печенье
    • Акції та знижки
    • Доставка та оплата
    • Бренди
    • Статті
    • Новини
    • Контакти
    Новые статьи
    Все статьи
    Кофе из Бразилии: особенности, производство, лучшие виды и сорта
    Кофе из Бразилии: особенности, производство, лучшие виды и сорта
    Импортеры и поставщики кофе в Украину: секреты и принципы работы оптовиков
    Импортеры и поставщики кофе в Украину: секреты и принципы работы оптовиков
    Китайский молочный чай улун: интересные факты, польза и вред, тонкости заваривания
    Китайский молочный чай улун: интересные факты, польза и вред, тонкости заваривания
    Китайский чай улун: история, особенности, классификация и как выбрать
    Китайский чай улун: история, особенности, классификация и как выбрать
    Последние новости
    Все новости
    Еще один вклад в доброе дело
    20 січня 2021
    Еще один вклад в доброе дело
    Подарите шанс братьям нашим меньшим
    12 листопада 2020
    Подарите шанс братьям нашим меньшим
    Торбафуд + Верность = ...
    15 квітня 2020
    Торбафуд + Верность = ...

    • Усі
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    Кофе из Бразилии: особенности, производство, лучшие виды и сорта
    8 лютого 2022
    Переглядів - 526
    Кава з Бразилії: особливості, виробництво, найкращі види і сорта
    Бразилія відома як гігант кавового виробництва. Це однозначний і очевидний лідер галузі, який створює приблизно третину всього обсягу цієї продукції (якщо точніше 25-35 % залежно від урожаю в конкретний рік). Слід визнати, що за якістю вона різна, але загалом відверто поганою кава з Бразилії практично не буває.
    Импортеры и поставщики кофе в Украину: секреты и принципы работы оптовиков
    8 грудня 2021
    Переглядів - 962
    Імпортери і постачальники кави в Україні: секрети та принципи роботи оптовиків
    Імпорт кави й оптовий її продаж в Україні став останнім часом популярним напрямом діяльності. Цей продукт відрізняється високим попитом у будь-яку пору року і відносно невисокими ризиками збитків. Чи хотілося б вам знати, як влаштований цей ринок зсередини, зрозуміти особливості торгівлі, схему діяльності компаній-виробників і імпортерів? Тоді просто зараз відкриймо завісу в такий невідомий світ оптової торгівлі нашим улюбленим продуктом, що бадьорить.
    Китайский молочный чай улун: интересные факты, польза и вред, тонкости заваривания
    25 жовтня 2021
    Переглядів - 3 798
    Китайський молочний чай улун: цікаві факти, користь і шкода, тонкощі заварювання
    Про китайський чай улун можна розповідати годинами. У минулій статті були викладені основні факти, а тепер ми торкнемося маловідомих. Який склад цього продукту і як це відбивається на його корисних властивостях та застосуванні в медицині? Чи є від цього напівферментованого чаю шкода, які є протипоказання? Як правильно заварювати й зберігати улун? Говорити ми будемо в основному про його молочний вид як про найбільш популярний. А почнемо з цікавих маловідомих фактів.
    Китайский чай улун: история, особенности, классификация и как выбрать
    12 жовтня 2021
    Переглядів - 846
    Китайський чай улун: історія, особливості, класифікація та як вибрати
    Улун – це якісний напівферментований чай, створений на основі високогірних сортів з Китаю. Орієнтовний (середній) рівень ферментації – 50 %. Вона робиться лише частково, тобто окисленню піддається не вся їхня поверхня. Не ферментуються внутрішні шари чайних листочків. Для заварювання улуна оптимальна температура близько 82-85 градусів.
    Чай матча: производство, виды, польза, противопоказания
    27 липня 2021
    Переглядів - 8 163
    Чай матча: виробництво, види, користь, протипоказання
    Останнім часом в Україні активно обговорюється новий для нашого споживача напій – чай матча. Продукт продається у вигляді листя, розтертого в порошок. У Японії, яка є основним постачальником продукту на світовий ринок, вживання напою є чарівним дійством. Але й ми маємо можливість долучитися до східної культури. Для цього, як ви здогадуєтеся, потрібно купити матча-чай.
    Как использовать кофейную гущу: лучшие идеи необычного применения кофейного жмыха
    28 травня 2021
    Переглядів - 2 002
    Як використовувати кавову гущу: найкращі ідеї незвичайного застосування кавової макухи
    Щодня люди на планеті Земля випивають понад 400 млн. порцій кави. При цьому зазвичай відходи з кожної чашки просто утилізуються. Проте дбайливі господарі знають, наскільки корисна кавова гуща в різних сферах життя. Наприклад, вона підходить для застосування в саду і городі, у косметології та в побуті. Давайте виділимо основні сфери застосування цієї органічної речовини.
    Черный чай: выращивание, польза и вред, лучшие сорта, правила заваривания
    7 травня 2021
    Переглядів - 847
    Чорний чай: вирощування, користь і шкода, найкращі сорти, правила заварювання
    Чорний чай – один з улюблених напоїв приблизно ⅔ українців. Звичайно, у нас його вживають не так, як, скажімо, в Англії, але все-таки більшість сімей не може собі уявити день без цього напою як узимку, так і влітку.
    Сухие сливки: особенности, польза, применение и рецепты
    29 березня 2021
    Переглядів - 5 922
    Сухі вершки: особливості, користь, застосування та рецепти
    Сухі вершки – це для багатьох з нас обов'язковий компонент у каві. Вони пом'якшують смак напою, що бадьорить, доповнюючи його новими гранями. Звісно, ​​щодо сухих вершків у багатьох з нас багато запитань: які їх особливості і які критерії якості можна виділити? Чи справді продукт корисний? А що сказати про його застосування в харчовій промисловості? Які рецепти існують із сухими вершками? Саме в цих запитаннях ми зараз і розбиратимемось.
    Зеленый чай: особенности, хранение, свойства, лучшие сорта
    5 березня 2021
    Переглядів - 2 600
    Зелений чай: особливості, зберігання, властивості, найкращі сорти
    Зелений чай – справжнє диво природи. Це скарб, який доступний кожному з нас, але, на жаль, дещо недооцінений. Його перевагу розуміють у Китаї, Японії та Індії, а в інших країнах поки що віддають перевагу чорному. Однак поступово ситуація змінюється.
    Какао: польза, применение, рецепты
    27 січня 2021
    Переглядів - 8 594
    Какао: властивості, застосування, рецепти
    Какао насамперед – це дерево. Тропічне дерево, з плодів якого видобувають шоколад і порошок, служить основою для приготування калорійного й зігрівального напою з такою самою назвою. Іноді його ще називають "шоколадним деревом". Ну а з погляду біологів це дерево з роду Теоброма, що в перекладі означає "їжа богів". Можна собі уявити, наскільки цінували дерево і його плоди американські індіанці та європейці, котрі відкрили його для себе.
    Индийский чай: сорта, виды, как правильно выбрать и заваривать
    20 грудня 2020
    Переглядів - 4 230
    Індійський чай: сорти, види, як правильно вибрати і заварювати
    Індійський чай по праву вважається одним з найкращих у світі. На наше щастя, його вирощують у величезних кількостях. За обсягом світового експорту Індія посідає друге місце після Китаю. Ну а що можна сказати про смакові якості? Які є сорти і види продукту, як його правильно вибирати та заварювати? Давайте розбиратися.
    Цейлонский чай: всё, что нужно знать о его классификации
    19 листопада 2020
    Переглядів - 6 320
    Цейлонський чай: усе, що потрібно знати про його класифікацію
    Шри-Ланка – один із лідерів світової чайної індустрії, який має відмінну репутацію завдяки високій якості своєї продукції. Однак важливо розуміти, що цейлонському чаю складно дати якийсь універсальний усереднений опис. Він вирощується в семи чайних регіонах, а відповідно, має різні смакоароматичні властивості.
    Китайский чай: особенности выращивания, виды и сорта, польза для здоровья
    16 жовтня 2020
    Переглядів - 2 317
    Китайський чай: особливості вирощування, види і сорти, користь для здоров'я
    Чай вважається винаходом китайців не випадково. Перші зі знайдених відомостей про вживання напою, що бадьорить і надихає на звитяги щодня, походять саме з Піднебесної. Спочатку листя з чайних дерев вживали більше як ліки. Але згодом чай перетворився на повсякденний напій, було навіть створено правила його вживання – знаменитий “Чайний канон” Лу Юя.
    Посуда для чая – для полного удовольствия от церемонии
    20 вересня 2020
    Переглядів - 2 572
    Посуд для чаю – для повного задоволення від церемонії
    <p> У чайній церемонії все має бути чудовим, зокрема посуд. Зазвичай у цій сфері ми рівняємося на китайців, проте деякі інші народи також мають гідні уваги традиції й ритуали. Заварники, чашки, набори створюють у багатьох країнах, наприклад у Туреччині й Китаї </p>
    Как приготовить горячий шоколад в домашних условиях
    1 серпня 2020
    Переглядів - 57 766
    Як приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах
    Гарячий шоколад – ласощі для ласунів, що стали останнім часом доступнішими. Це раніше його могли спробувати лише багаті, але зараз усе змінилося. Тепер можна купити готові суміші, які залишається лише залити окропом. Але виявилося, що можна зробити гарячий шоколад навіть удома з какао-порошку або з твердого (плиткового) виду.
    Кофе без кофеина: польза и вред
    11 липня 2020
    Переглядів - 8 356
    Кава без кофеїну: користь і шкода
    Кава впливає на організм не завжди однозначно. Прихильники здорового способу життя нарікають на шкоду кофеїну, рекомендують його уникати. У такій ситуації багато хто вважає, що виходом є так званий декаф, тобто декофеїнізована кава. Чи насправді він поєднує тільки плюси кави і позбавлений будь-яких недоліків? У цій статті ми розберемо дане запитання об'єктивно.
    Как выбрать кофе для кофемашины
    20 червня 2020
    Переглядів - 3 283
    Як вибрати каву для кавоварки
    Купівля кавоварки знаменує собою новий етап у житті будь-якої сім'ї і викликає радісне передчуття від можливості насолоджуватися улюбленим напоєм. Але у зв'язку з появою такого роду техніки виникає й багато проблем, пов'язаних, наприклад, з обслуговуванням та вибором відповідного виду кави.
    Чай для здоровья и полезные свойства напитка
    23 травня 2020
    Переглядів - 2 758
    Чай для здоров'я і корисні властивості напою
    За частотою споживання у світі чай посідає друге місце після води, обганяючи каву. Щодня людина випиває приблизно 3-4 чашки, а при посиденьках у душевній компанії можна випити й тижневу норму. Цей напій втамовує спрагу, освіжає, тонізує, надає сили. Також він є натуральним релаксантом, який при нервовому перезбудженні здатний заспокоїти та налаштувати на потрібний
    Чай для похудения и фитнеса
    7 травня 2020
    Переглядів - 3 839
    Чай для схуднення і фітнесу
    Виглядати на всі 100 хочеться чоловікам і жінкам у будь-якому віці. Один із головних чинників краси в нашій культурі – струнка фігура, здобути яку часто допомагає чай для схуднення. Якщо ви хочете швидкий і безболісний результат, оптимально поєднувати вживання напою із заняттями фітнесом та розумними дієтами. Або ж можна купити найефективніший чай для схуднення, а потім (для отримання результату) – регулярно й довго пити його, не докладаючи надмірних зусиль.
    Чай: лучшие бренды и марки, производители, сорта
    11 квітня 2020
    Переглядів - 55 868
    Чай: найкращі бренди і марки, виробники, сорти
    Чай використовують, за деякими оцінками, уже понад 5000 років. Спочатку на рослину камелія китайська звернули увагу через тонізуючі властивості її завареного листя. Сьогодні чай п'ють, щоб зігрітися в холодну погоду чи покращити здоров'я. Але як не загубитися за такого розмаїття асортименту? Допомогти можуть рейтинги марок і брендів, виробників та сортів.
    1 2 3